Sommaryoga på Rörvik Uddes Dansbana

Jag heter Lena Wide och är Kundaliniyoga-lärare enligt Yogi Bahjan. Sedan sex år tillbaka har vi yogat tillsammans på vår dansbana.

Kundaliniyoga är en mjuk men kraftfull form av yoga. De flesta rörelser är lätta att utföra eller kan modifieras så de passar de allra flesta. Den består av kroppsställningar, andningsövningar och meditation. Den är dokumenterat välgörande för rygg, skuldror och nacke samt för minnet. Yogan passar både dig som är nybörjare och mer van yogi. 

Yogan kommer att vara på helgerna under försommaren. Under högsommaren kommer vi även yoga en vardag under veckorna. 
Du kan delta när du vill. Du kan gå med i vår ”whats app”-grupp för att få info om när yogan är . Vi kommer att yoga säkert med 2 m mellanrum mellan oss. Jag serverar inget te, du tar med dig egen dryck. Betalning sköter vi säkert. Max 15 personer per tillfälle.

Fokus denna sommar kommer att vara andning, hjärta och lungor. Vi behöver hålla våra lungor i god form för att ha god motståndskraft mot infektioner denna sommar.

Beroende på vädret kommer första yogan vara 30 eller 31 maj. Är du ny för yogan och intresserad att pröva på, skicka ett sms till 0705884114 eller via mejl lenamariawide@gmail.com 

Kostnad: 
Drop in: 100kr. 
Klippkort 10ggr: 800kr. 
10% går till välgörande ändamål. 

Du är välkommen att pröva på gratis första gången. Alla som yogat med mig tidigare yogar utan kostnad första gången på vår fina nya dansbana. Har du gammalt klippkort så gäller det under denna sommar också. 

Välkomna!

Kundaliniyoga

De flesta rörelser är lätta att utföra, nästan alla kan utföra dem. Du behöver inte vara vig eller i toppform. Yoga är ett medvetandetillstånd som man kan uppnå genom att använda olika tekniker såsom kroppsställningar, andningsövningar och meditation. Kundaliniyogan är dokumenterat välgörande för rygg skuldror och nacke samt enligt helt nya rön även för minnet. 10% av kursavgiften kommer att gå till välgörande ändamål.

Välkomna!